1028 Budapest, Hidegkúti út 6. +36-70-237-9558

Eladó Ház (Önálló épület), Budapest II/A.

G003
Azonosító
320 m2
Alapterület
780 m2
Telek terület
0
Építés éve
1
Nappali
4
Háló
3
Fürdő
1
Garázs
2
Garázs férőhely
-
Kocsibeálló
Eladási Ár:
340 000 000 Ft
II/A budaligeti részén egy ÚJ ÉPÍTÉSÛ minimalista önálló családi ház. A közel 320 nm-es modern, barátságos hangulatú, jó beosztású, funkcionálisan is kiváló családi ház, csodálatos kerttel. Július-augusztus hónapban készül el teljesen, de már most is kényelmesen bejárható és megtekinthetõ! (jelenleg még lehet változtatni a festésen).
Az épület három szintbõl áll. A családi ház konfigurációja: 4 hálószoba, 3 fürdõszoba, gardrób, háztartási helység, kertkapcsolatos nappali, amerikai konyha étkezõvel oldalkert kapcsolattal, garázs, tároló, két földszinti terasz, három emeleti erkély, tetõterasz.
A pincében található egy nagy 2 állásos garázs (belsõ feljáróval a földszintre) és egy nagy tároló.
A földszinten helyezkedik el egy nappali-étkezõ-konyha traktus, egy szoba vagy dolgozó szoba, egy zuhanyzós fürdõ és egy háztartási helység.
Az emeleten található a szülõi rezidencia, amely áll egy nagy gardróbból, egy nagy fürdõbõl és egy nagy szobából. Ugyanezen a szinten található még két szoba és egy fürdõ, illetve a feljáró a tetõ teraszra.
Az egész épület mennyezet hûtés/fûtéssel és padló fûtéssel ellátott, melyet egy Daikin rendszer biztosít. A ház energia ellátása több lábon áll/állhat: elektromos, gáz, levegõ hõszivattyú, napelem elõkészítés. Minden Salamander ablakon van szúnyogháló és automata redõny. A teljes ház alkalmas okos rendszer kialakítására. A belsõ hidegburkolatok minõségi termékek, a parkettával és szaniterekkel együtt.
A házba a Telekom, a Digi és a UPC is beköthetõ. Külsõ kamerarendszer, kaputelefon, távfelügyelethez bekötött riasztó (minden nyíláson nyitásérzékelõ és mozgás érzékelõ a házon belül) van a házban. Minõségi konyhabútorral is rendelkezik a ház.
A modern rendszernek és az energiatakarékos megoldásoknak köszönhetõen nagyon alacsony lesz a ház rezsije. Villámhárító a teljes tetõzeten. Minden kapcsoló és dugalj Legrand márkájú.
A új kert automata öntözõrendszerrel ellátott.
Számos további fejlesztési lehetõség rejlik még az ingatlanban, pl.: földbe süllyesztett kerti medence, mászóka és játszótér a kertbe, stb.
 • Település: Budapest II/A.
 • Felújítás éve: -
 • Állapot: Új / luxus
 • Nappali méretek: -
 • Hálószoba méretek: -
 • Fürdőszoba méretek: -
 • Garázs méretek: -
 • Épület szintjei: Pince, Földszint, 1. emeleti szint
 • Helyiségek: Pince : Garázs (0 m2), Kazánház (0 m2), Tároló (0 m2)
  Földszint : Nappali + Étkező + konyha (0 m2), Fürdőszoba (0 m2), Háztartási helyiség (0 m2), Közlekedő (0 m2), Lakóelőtér (0 m2), Hálószoba (0 m2), Terasz (0 m2)
  1. emeleti szint : Hálószoba (0 m2, 0 m2, 0 m2), Gardrób (0 m2), Fürdőszoba (0 m2, 0 m2), Közlekedő (0 m2), Terasz (0 m2, 0 m2, 0 m2)
 • Alaprajz: Alaprajz letöltése
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben